Koirien koulutusohjaajan koulutus

Koulutuksista kysyttyä

1 Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

1 Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

Koulutusohjaajakoulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö koirien kanssa ja itsesuunniteltujen omien kurssien vetäminen. Sisältö tarkemmin edellisellä sivulla.

2 Koulutuksessa opeteltavia aiheita

2 Koulutuksessa opeteltavia aiheita

Koira eläimenä / Hyvä johtajuus on vanhemmuutta / Koiralähtöisyys / Koiran kommunikointi / Rauhoittavat signaalit / Koiran stressikäyttäytyminen / Oman kehon käyttö koulutuksessa / Kurssien suunnittelu / Palkitseminen / Virikkeistäminen / Koiran oppiminen / Muistilla on väliä / Ihmisten opettaminen / Koulutusohjaaja esiintyjänä ja äänen käyttö / Onnistuneen oppimisen osa-alueet ja paljon muuta.

3 Erilaiset opiskelutavat

3 Erilaiset opiskelutavat

Koulutuksen voi suorittaa Live-verkkokoulutuksena sekä omatoimisena verkkokoulutuksena, opiskeluna Espanjassa, viikonloppuopiskeluna tai intensiiviopiskeluna, Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa.

Jos haluat osallistua englannin kieliseen koulutukseen Suomessa tai muualla Euroopassa niin koulutusta järjestetään tarpeen mukaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh +358 50 504 2109 tai yhteydenottolomakkeella.

4 Opiskelun opintopisteet

4 Opiskelun opintopisteet

Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 9.

Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

5 Koulutuksen opettajat

5 Koulutuksen opettajat

Koulutuksen pääopettajana toimii Raili Halme Dog-Oriented Institutesta. Lisäksi käytämme tarpeen mukaan eri alojen osaajia luennoimassa.

Vakituisina opettajina toimivat Sofia Bergman ja Nina Ehrström.

6 Opiskelun maksaminen ja hinnat

6 Opiskelun maksaminen ja hinnat

Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 2.100 euroa. Maksun voi suorittaa yhdessä erässä tai sen voi maksaa kuukausierissä. Kuukausimaksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.

Erilaisia maksusuunnitelmia tehdään sopimuksen mukaan. Jos haluat erikoismaksujärjestelyjä ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. +358 50 504 2109.

Kela ei automaattisesti katso koulutuksemme kuuluvan heidän korvattaviin koulutuksiinsa mutta, jotkut ovat kuitenkin saaneet sieltä avustusta. Avustuksia on saatu monista muistakin instansseista. Aina kannattaa kysyä.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppuopiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

7 Peruutusehdot

7 Peruutusehdot

Varattuasi opiskelupaikan voit peruuttaa sen kuukautta ennen opiskelun alkamista ilman kuluja. Jos et peruuta ajoissa sitoudut suorittamaan ja maksamaan koulutuksen vaikka joutuisitkin sen keskeyttämään. Jos keskeytys tulee voit suorittaa keskenjääneet osiot jonkun muun ryhmän mukana, joten et menetä mitään.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,+358 50 504 2109 tai yhteydenottokaavakkeella.

Tilaa uutiskirje


©Dog Oriented Institute | 2405907-4


– Koiralähtöisenä autat helpommin –