• Ongelmakoirakouluttajan- ja käyttäytymisneuvojan koulutus

  Käyttäytymisneuvojan ja Ongelmakoirakouluttajan monimuotokoulutus

  Käyttäytymisneuvojan ja Ongelmakoirakouluttajan monimuotokoulutus

   Käyttäytymisneuvojan ja Ongelmakoirakouluttajan monimuotokoulutuksessa opiskelet verkossa 49 live webinaaria ja lisäksi opiskelet kolme viikonloppua (la + su) ryhmäopiskeluna.

  Webinaareihin voit osallistua missä tahansa lienetkin. Viikonloppuosiot järjestetään pääkaupunkiseudulla tai sen lähistöllä.

  Kotitehtävistä osan videoit palautteita varten. Lopputyön suoritat viimeisenä ryhmäviikonloppuna.

  Webinaareista saat nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada webinaarissa läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan siihen. Lisäksi nauhoituksista pystyt kertaamaan koulutuksessa käytyjä asioita – kertaus on opintojen äiti.

  Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

  Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109

  Lue lisää..

 • Koulutuksesta kysyttyä

  1. Koulutuksen sisältö

  1. Koulutuksen sisältö

  Ongelmakoirakouluttajan koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

  Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö, teorialopputyö opponointeineen ja lopputyöcase. Koulutukseen pääseminen vaatii Koulutusohjaajakoulutuksen tai vastaavat tiedot pohjaksi.

  Tämän koulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on osaamista suorittaa yksityisesti Eläntenkouluttajan virallisen tutkinnon näyttökoe.

  Koulutuksessa opiskellaan mm. seuraavia aiheita
  Mikä on ongelmakoira / Millainen on hyvä ongelmakoirakouluttaja? / Ongelmakoiravastaanotto / Hyvä johtajuus, stressikäyttäytyminen ja rauhoittavat signaalit / Vaistonvarainen toiminta / Koirarodun vaikutus käyttäytymiseen / Rodun mukanaan tuomia ongelmia / Koiran muisti / Vaistojen mukanaan tuomia ongelmia / Pennut ja teini-ikäiset koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Aikuiset ja seniori koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Pelkokäyttäytyminen / Opittu käyttäytyminen / Haukkuminen / Koiran kehon kieli / Koiran aktivointi ja virikkeistäminen ja paljon muuta.

  2. Koulutuksen opintopisteet

  2. Koulutuksen opintopisteet

  Koulutuksen kokonaispisteet ovat 24.

  Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

  3. Erilaiset opiskelutavat

  3. Erilaiset opiskelutavat

  Opiskelun voi suorittaa joko Monimuoto-, Intensiivi- tai viikonloppuopiskeluna. 

  Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa.

  Jos haluat osallistua englannin kieliseen koulutukseen Suomessa tai muualla Euroopassa niin koulutusta järjestetään tarpeen mukaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh 050 504 2109.

  4. Koulutuksen vetäjät

  4. Koulutuksen vetäjät

  Koulutuksen pääopettajana toimii Raili Halme (Koiralähtöinen koirien koulutusohjaaja, käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja / Kansainvälinen luennoitsija ja opettaja / Varsinainen jäsen: Suomen Eläintenkouluttajat ry / Full Member and Mentor, PDTE (Pet Dog Trainers of Europe. Lisäksi käytämme eri alojen osaajia luennoimassa.

  5. Koulutuksen kesto ja hinta

  5. Koulutuksen kesto ja hinta

  Viikonloppukoulutuksessa 14 viikonloppua.

  Intensiivikoulutus suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaan.

  Verkkokoulutus sisältää 49 live webinaaria ja kolme live viikonloppua. Webinaareissa tavataan kaksi kertaa kuukaudessa noin 2 tuntia kestävissä live-webinaareissa. Kolmena live viikonloppuna tavataan kasvokkain ja harjoitellaan asioita käytännössä koirien kanssa. Lopputyöt ja käytännön näytöt tehdään myös yhtenä viikonloppuna. Lisäksi tulevat yksilölliset ohjaukset asiakscaseissa, joita tehdään puhelimitse, sähköpostilla tai webinaarin muodossa.

  Opiskelun maksaminen ja hinnat
  Ongelmakoirakouluttajan koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 4.200 euroa. Koulutuksen voi maksaa yhdessä osassa tai ne maksetaan erissä. Erissä maksettaessa lisätään hintaan 10 euron laskutuslisä / lasku. Tämän koulutusmaksun lisäksi tulee asiakascasien valvontamaksu, joka on 100 euroa / case. Valvontamaksusta maksaa case-asiakas 50 euroa ja opiskelija 50 euroa. Valmistuakseen tulee tehdä vähintään kolme ongelmacasea asiakkaille. Ongelmacasien valvontamaksut veloitetaan kun case aloitetaan. Kun oppilas on tehnyt kuusi asiakascasea hyväksytysti hänellä on oikeus alkaa tekemään opettajan valvonnassa oppilashinnalla (65 euroa / käynti + km-korvaus) asiakascaseja, jotka veloittaa itse.

  Poikkeavista maksujärjestelyistä sovitaan erikseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

  Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppukurssilla aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

  6. Peruutusehdot

  6. Peruutusehdot

  Varattuasi opiskelupaikan voit peruuttaa sen kuukautta ennen opiskelun alkamista ilman kuluja. Jos et ole peruuttanut ajoissa olet sitoutunut suorittamaan ja maksamaan ko. koulutukseen tähtäävän opiskelun vaikka joutuisitkin sen keskeyttämään. Jos keskeytys tulee pääset suorittamaan keskenjääneet osiot jonkun muun ryhmän mukana, joten et menetä mitään.