5. Koulutuksen kesto ja hinta

Viikonloppukoulutuksessa 14 viikonloppua.

Intensiivikoulutus suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaan.

Verkkokoulutus sisältää 49 live webinaaria ja kolme live viikonloppua. Webinaareissa tavataan kaksi kertaa kuukaudessa noin 2 tuntia kestävissä live-webinaareissa. Kolmena live viikonloppuna tavataan kasvokkain ja harjoitellaan asioita käytännössä koirien kanssa. Lopputyöt ja käytännön näytöt tehdään myös yhtenä viikonloppuna. Lisäksi tulevat yksilölliset ohjaukset asiakscaseissa, joita tehdään puhelimitse, sähköpostilla tai webinaarin muodossa.

Opiskelun maksaminen ja hinnat
Ongelmakoirakouluttajan koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 4.200 euroa. Koulutuksen voi maksaa yhdessä osassa tai ne maksetaan erissä. Erissä maksettaessa lisätään hintaan 10 euron laskutuslisä / lasku. Tämän koulutusmaksun lisäksi tulee asiakascasien valvontamaksu, joka on 100 euroa / case. Valvontamaksusta maksaa case-asiakas 50 euroa ja opiskelija 50 euroa. Valmistuakseen tulee tehdä vähintään kolme ongelmacasea asiakkaille. Ongelmacasien valvontamaksut veloitetaan kun case aloitetaan. Kun oppilas on tehnyt kuusi asiakascasea hyväksytysti hänellä on oikeus alkaa tekemään opettajan valvonnassa oppilashinnalla (65 euroa / käynti + km-korvaus) asiakascaseja, jotka veloittaa itse.

Poikkeavista maksujärjestelyistä sovitaan erikseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppukurssilla aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Tilaa uutiskirje


©Dog Oriented Institute | 2405907-4


– Koiralähtöisenä autat helpommin –