Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja

Koulutuksesta kysyttyä

1. Koulutuksen sisältö

1. Koulutuksen sisältö

Ongelmakoirakouluttajan koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö, teorialopputyö opponointeineen ja lopputyöcase. Koulutukseen pääseminen vaatii Koulutusohjaajakoulutuksen tai vastaavat tiedot pohjaksi.

Koulutukseksessa opeteltavia asioita. Sisältö tarkemmin edellisellä sivulla.

Tämän koulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on osaamista suorittaa yksityisesti Eläntenkouluttajan virallisen tutkinnon näyttökoe.

2. Koulutuksen opintopisteet

2. Koulutuksen opintopisteet

Koulutuksen kokonaispisteet ovat 24.

Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

3. Erilaiset opiskelutavat

3. Erilaiset opiskelutavat

Opiskelun voi suorittaa joko Verkko-, Monimuoto-, Intensiivi- tai viikonloppuopiskeluna. 

Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa.

Jos haluat osallistua englannin kieliseen koulutukseen Suomessa tai muualla Euroopassa niin koulutusta järjestetään tarpeen mukaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109.

4. Koulutuksen opettajat

4. Koulutuksen opettajat

Koulutuksen pääopettajana toimii Raili Halme (Koiralähtöinen koirien koulutusohjaaja, käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja / Kansainvälinen luennoitsija ja opettaja / Varsinainen jäsen: Suomen Eläintenkouluttajat ry / Full Member and Mentor, PDTE (Pet Dog Trainers of Europe. Lisäksi käytämme eri alojen osaajia luennoimassa.

5. Koulutuksen kesto ja hinta

5. Koulutuksen kesto ja hinta

Viikonloppukoulutuksessa 14 viikonloppua.

Intensiivikoulutus suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaan.

Verkkokoulutus sisältää 49 live webinaaria ja kolme live viikonloppua. Webinaareissa tavataan kaksi kertaa kuukaudessa noin 2 tuntia kestävissä live-webinaareissa. Kolmena live viikonloppuna tavataan kasvokkain ja harjoitellaan asioita käytännössä koirien kanssa. Lopputyöt ja käytännön näytöt tehdään myös yhtenä viikonloppuna. Lisäksi tulevat yksilölliset ohjaukset asiakscaseissa, joita tehdään puhelimitse, sähköpostilla tai webinaarin muodossa.

Opiskelun maksaminen ja hinnat
Ongelmakoirakouluttajan koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 4.200 euroa. Koulutuksen voi maksaa yhdessä osassa tai ne maksetaan erissä. Erissä maksettaessa lisätään hintaan 10 euron laskutuslisä / lasku. Tämän koulutusmaksun lisäksi tulee asiakascasien valvontamaksu, joka on 100 euroa / case. Valvontamaksusta maksaa case-asiakas 50 euroa ja opiskelija 50 euroa. Valmistuakseen tulee tehdä vähintään kolme ongelmacasea asiakkaille. Ongelmacasien valvontamaksut veloitetaan kun case aloitetaan. Kun oppilas on tehnyt kuusi asiakascasea hyväksytysti hänellä on oikeus alkaa tekemään opettajan valvonnassa oppilashinnalla (65 euroa / käynti + km-korvaus) asiakascaseja, jotka veloittaa itse.

Poikkeavista maksujärjestelyistä sovitaan erikseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppukurssilla aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

6. Peruutusehdot

6. Peruutusehdot

Varattuasi opiskelupaikan voit peruuttaa sen kuukautta ennen opiskelun alkamista ilman kuluja. Jos et ole peruuttanut ajoissa olet sitoutunut suorittamaan ja maksamaan ko. koulutukseen tähtäävän opiskelun vaikka joutuisitkin sen keskeyttämään. Jos keskeytys tulee pääset suorittamaan keskenjääneet osiot jonkun muun ryhmän mukana, joten et menetä mitään.

Tilaa uutiskirje


©Dog Oriented Institute | 2405907-4


– Koiralähtöisenä autat helpommin –