Koirien koulutusohjaaja

Koulutusohjaajan koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä.

Koulutuksen aiheina Koiran alkuperä ja koira eläimenä / Hyvä johtajuus on vanhemmuutta / Koiralähtöisyys / Oman kehon käyttö koulutuksessa / Kurssien suunnittelu / Rauhoittavat signaalit / Rotutietoutta / Virikkeistäminen / Koiran oppiminen / Ihmisten kouluttaminen / Onnistuneen oppimisen osa-alueet / Koiran stressikäyttäytyminen ja paljon muuta.

Webinaarien ja tapaamisten välillä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritat käytännön näytön koirien kanssa ja suunnittelemasi kurssin ohjaamisen asiakkaille.

Järjestämme koulutusohjaajan koulutuksia Verkkokoulutuksina, Viikonloppukoulutuksina, Intensiivikoulutuksina sekä Opiskele lomalla Espanjassa -koulutuksina. Voimme myös räätälöidä koulutuksia tarpeittesi ja osaamisesi mukaan yksityisesti.

Kaikissa koulutusmuodoissa koulutusryhmät pidetään pieninä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta. 

Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on osaamista mm. suunnitella ja ohjata kursseja, pitää luentoja ja tehdä monenlaisia muita koira-alan töitä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus jatkaa opiskelua Ongelmakoira- ja käyttäytymisneuvonta -koulutuksessamme ja valmistua ongelmakoirakouluttajaksi ja koirien käyttäytymisneuvojaksi.