Käyttäytymisneuvoja ja Ongelmakoirakouluttaja

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä. Tapaamisten välillä teet kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

Koulutusaiheina Mikä on ongelmakoira / Millainen on hyvä ongelmakoirakouluttaja? / Ongelmakoiravastaanotto / Hyvä johtajuus, stressikäyttäytyminen ja rauhoittavat signaalit / Vaistonvarainen toiminta / Koirarodun vaikutus käyttäytymiseen / Rodun mukanaan tuomia ongelmia / Koiran muisti / Vaistojen mukanaan tuomia ongelmia / Pennut ja teini-ikäiset koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Aikuiset ja seniori koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Pelkokäyttäytyminen / Opittu käyttäytyminen / Haukkuminen / Koiran kehon kieli / Koiran aktivointi ja virikkeistäminen ja paljon muuta.

Lopputyönä suoritat käytännön näytön ja teorialopputyön opponointeineen.

Päästäksesi osallistumaan koulutukseen sinulla pitää olla Koulutusohjaajan koulutus suoritettuna tai vastaavat tiedot pohjaksi.

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksia järjestetään Monimuotokoulutuksina, Viikonloppukoulutuksina ja Intensiivikoulutuksina. Koulutuksia voidaan myös räätälöidä tarpeittesi ja osaamisesi mukaan.

Kaikissa koulutusmuodoissa koulutusryhmät pidetään pieninä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta.

Tämän koulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on osaamista niin paljon, että pystyt hoitamaan asiakkaiden kohtaamia ongelmia. Voit myös suorittaa yksityisesti Eläntenkouluttajan virallisen tutkinnon näyttökokeen, niin halutessasi.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. Voit tehdä kotitehtävien harjoitukset kenen koiran kanssa haluat.