Valmistuin tänään koulutusohjaajaksi ja nyt on ihana tunne!

Ensinnäkin, kiitos todella paljon, kun pääsin tähän koulutukseen mukaan. Se on ollut yksi elämäni parhaimmista päätöksistä. Tämä puolivuotinen on ollut mielenkiintoista, opettavaista, haastavaa ja jopa tunteikasta aikaa. Olen saanut loistavat ja elinikäiset työkalut tulevaan sekä päässyt näkemään maailmaa koirien silmin. Meillä oli niin kivaa yhdessä ja nämä viikonloput opetuksessa olivat erittäin antoisia ja mukavia.

Koulutus ylitti odotukseni ja saimme joustavasti sovittua opetusviikonloput ja aikataulut. Kotitehtäviä oli paljon, mutta ne olivat hyödyllisiä ja niihin sai aina kattavat kommentit.

Materiaalit olivat hyviä ja kiitos, kun sain ne aina paperisena versiona myös. Erityiskiitos lopputyön suunnittelun ohjeistukselle ja tuelle. Jäljestyskurssia oli kiva suunnitella ja sain siihen hyviä vinkkejä.

Odotan innolla seuraavaa vaihetta ja toivon tulevaisuudessa tekeväni töitä koiriin liittyen. Tässä matkan varrella huomasin kokopäivätyöni (autonvuokraus) olevan epämielekästä ja suuntasin energiani opiskeluun ja panostin siihen parhaani mukaan. Onneksi voin nyt jatkaa jäljestyskurssin ohjaamista ja suunnittelen parhaillani myös pentukurssia. Tuntuu, että olen löytänyt oman jutun ja aion jatkaa kehittymistä tällä alalla. Kiitos paljon ja jatkakaa samaan malliin, voin vain suositella!

Säde

Tilaa uutiskirje


©Dog Oriented Institute | 2405907-4


– Koiralähtöisenä autat helpommin –