Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen yritys, joka on keskittynyt koira-alan ammatteihin tähtääviin ja täydentäviin koulutuksiin. Dog Oriented Institute järjestää myös koira-alan luentoja, seminaareja, webinaareja ja muita koulutuksia sekä tapahtumia. Lisäksi Dog Oriented Institute suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä koulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Dog Oriented Instituten koulutukset ovat kaikki koiralähtöisiä ja kaiken taustalla on koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hyödynnämme koulutuksissamme uusinta tutkimustietoa.

Dog Oriented Instituten henkilökunnalla on vahva koiralähtöinen osaaminen ja pitkä kokemus koirien kanssa työskentelystä. Dog Oriented Instituten henkilökunta kouluttaa itseään säännöllisesti pysyäkseen ajan tasalla koira-alan ilmiöissä.

Dog Oriented Institute toimii kansainvälisesti kaikkialla maailmassa. Dog Oriented Institutella on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto, jonka kanssa olemme yhteydessä säännöllisesti.

Ymmärryksellä ja kokemuksella vuodesta 2011

Dog Oriented Institute
Pet Dog Trainers of Europe (PDTE)

Pet Dog Trainers of Europe (PDTE)

Tärkeimmät Dog Oriented Instituten yhteistyökumppanit ovat Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) jäseniä. PDTE on Turid Rugaasin perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on

  • Kehittää ja laajentaa ymmärrystämme siitä, kuinka koira näkee maailman ja kuinka koirat kommunikoivat keskenään ja ihmisen kanssa
  • Luoda parempi ymmärrys keinoista, joilla voimme kehittää luottamuksellista suhdetta koirien ja ihmisten välillä, ja hyödyntää uusimpia tieteellisiä tutkimuksia käytännössä ja parantaa yhteiselämäämme.

PDTE:ssä on jäseniä 28 eri maasta Euroopasta ja muualta maailmalta. Mukana on eläinlääkäreitä, koirien koulutusohjaajia, ongelmakoirakouluttajia, tutkijoita, terapiakoirakouluttajia, kennelien pitäjiä, eläinkauppojen hoitajia yms. Kaikkien yhteinen tavoite on koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä ihmisen ja koiran yhteiselon parantaminen.

Noudatettavat eettiset ohjeet

Dog Oriented Institute noudattaa PDTE:n luomia maailman laajuisia eettisiä ohjeita, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla. Dog Oriented Institute noudattaa myös Suomen Eläinkouluttajat ry:n eettisiä ohjeita ja Suomen Eläinsuojelulakia asetuksineen.

Tervetuloa mukaan koiralähtöiseen toimintaamme! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja tule mukaan.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.