Siä oot huippu

Meeri

Saving one dog does not change the world

"Saving one dog does not change the world, but the world will change for that one dog" We would like to thank you for the consultation On Trotter and Blanka, kindness and your time.
Szansa

Ongelmat ovat pyyhkiytyneet pois

Koiralähtöisten menetelmien käyttöönoton jälkeen monet omien koirien ongelmat ovat pyyhkiytyneet pois päiväjärjestyksestä. Suhde koirien välillä paranee koko ajan ja mm. vetämisongelmat, eroahdistukset jne. on hoidettu kuntoon koiralähtöisten menetelmien avulla ja mikä parasta, pitkäkestoisin tuloksin. Koiralähtöisyys mahdollisti sen, että oppi tuntemaan koiran eläimenä, niiden ”kielen” jota kuunnella sekä erilaiset luontaiset tarpeet, joita tyydyttämällä saamme tasapainoisia, stressittömiä koiria.

Työssä motivoi erityisesti halu saada auttaa koirakkoja erilaisten arjen ongelmien kanssa sekä kokea onnistumisen riemua. Myös jatkuva tiedon uudistuminen ja päivittäminen, itsensä kehittäminen pitää liikkeessä ja mahdollistaa myös asiakkaalle parhaan mahdollisen avun.

Tavoitteenani on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin parantaminen ja ihmisten tietotaidon lisääminen koirien kanssa elämiseen liittyvissä asioissa, joiden avulla arki saadaan sujumaan ja etenkin parantamaan suhdettamme koiriimme.
Toni

Kun aloitin opiskelut

Kun aloitin opiskelut Dog Oriented Institutessa ja opin koiralähtöisyydestä, koin heti hengenheimolaisuutta: juuri näin minäkin ajattelen ja juuri näin minä haluan elää koirien kanssa. Koiralähtöisyydestä on tullut todellakin elämäntapa ja se on lähentänyt myös suhdetta oman koirani kanssa. Koirien kanssa olen oppinut olemaan kärsivällinen ja nöyrä, taidot joita tarvitsee muuallakin elämässä. Odotan innolla sitä mitä tuleva tuo tämän ammatin parissa!
Sussu

Feeling very pleased

Feeling very pleased I was able to help my friend in Northern Ireland with her doggy's behavioural issue 🙂 Thank you for training me! 🤗🥰
Adelaide

Thank you so much for all these weekends,

Thank you so much for all these weekends, I have learned a lot from you! And hope to help a lot of dogs with it! Than k you for the nice time together. Hugs
Natalia

Thank you for helping me

Thank you for helping me, help others. And for your help with Kaily, who is doing a lot better
Gerdine

Valmistuin tänään koulutusohjaajaksi ja nyt on ihana tunne!

Ensinnäkin, kiitos todella paljon, kun pääsin tähän koulutukseen mukaan. Se on ollut yksi elämäni parhaimmista päätöksistä. Tämä puolivuotinen on ollut mielenkiintoista, opettavaista, haastavaa ja jopa tunteikasta aikaa. Olen saanut loistavat ja elinikäiset työkalut tulevaan sekä päässyt näkemään maailmaa koirien silmin. Meillä oli niin kivaa yhdessä ja nämä viikonloput opetuksessa olivat erittäin antoisia ja mukavia.

Koulutus ylitti odotukseni ja saimme joustavasti sovittua opetusviikonloput ja aikataulut. Kotitehtäviä oli paljon, mutta ne olivat hyödyllisiä ja niihin sai aina kattavat kommentit.

Materiaalit olivat hyviä ja kiitos, kun sain ne aina paperisena versiona myös. Erityiskiitos lopputyön suunnittelun ohjeistukselle ja tuelle. Jäljestyskurssia oli kiva suunnitella ja sain siihen hyviä vinkkejä.

Odotan innolla seuraavaa vaihetta ja toivon tulevaisuudessa tekeväni töitä koiriin liittyen. Tässä matkan varrella huomasin kokopäivätyöni (autonvuokraus) olevan epämielekästä ja suuntasin energiani opiskeluun ja panostin siihen parhaani mukaan. Onneksi voin nyt jatkaa jäljestyskurssin ohjaamista ja suunnittelen parhaillani myös pentukurssia. Tuntuu, että olen löytänyt oman jutun ja aion jatkaa kehittymistä tällä alalla. Kiitos paljon ja jatkakaa samaan malliin, voin vain suositella!

Säde

Täältä myös Iiso suositus tälle kurssille

Täältä myös Iiso suositus tälle kurssille 👌❤️👍
Kirsi

❤️
Stefanie

Nämä koulutukset ovat kyllä olleet paras pohja ikinä

Nämä koulutukset ovat kyllä olleet paras pohja ikinä koirien, kuin myös muiden eläinten ja ihmisten kanssa toimimiselle❤️

Karoliina

Loistava koulutus

Loistava koulutus, paljon uutta omistajalle sekä koiralle, avaimet onnelliselle ja antoisalle yhteiselolle! Suosittelen suuresti, ammattitaisoista opetusta! 🌼😊👍
Katri

Suosittelen minäkin koulutusta.

Minä, vanha, pitkänlinjan pk-ihminenkin opin paljon uutta, mm. uusia näkökulmia ja minulle tämän koulutuksen myötä avautui täysin uusi maailma! Koiralähtöisyys on ollut siitä lähtien lähellä sydäntä ♡
Kati

Luulin olevani "koiraihminen"

Loppusuoralla ongelmakoirakouluttajan tutkinnossa, jossa pohjaksi tarvitaan tää koulutusohjaajan tutkinto. Erittäin tyytyväinen molempiin. Luulin olevani "koiraihminen" ja tietäväni paljon, mutta näillä kursseilla silmät avautui ja opin ihan uuden koiramaailman ja ymmärtämään koiraa. Ja jopa vähän "puhumaan" koiraa :). Olisinpa tiennyt nämä asiat jo ennen ensimmäistä koiraani.
Katri

Minä olen tämän koulun käynyt ja voin kertoa kokemuksesta miten hyvä tämä on.

Minä olen tämän koulun käynyt ja voin kertoa kokemuksesta miten hyvä tämä on. Teoria suoritetaan kyllä verkossa, mutta harjoittelut teet koiran kanssa ja tilanteita videoidaan. Tämä koulutus on tosi vaativa juuri sen takia, että tähän täytyy paneutua ja oikeasti näyttää, miten sinä ohjaat koiraa koiralähtöisesti. Koirankouluttajia on monenlaisia, tee se mieluiten miellyttävällä tavalla, tällöin myös vuorovaikutus koira/ohjaaja vahvistuu. Koiralähtöinen koulutus perustuu koirasta eläimenä eikä ihmisten ehdoilla.
Beatrice

Koulutus on ollut aivan mahtava ja silmiä avaava.

Olen niin iloinen, että lähdin tähän mukaan. Varmasti yksi elämäni parhaimmista päätöksistä! Kaiken rahan arvoinen ja voin alkaa heti pitämään kursseja.
Päivi

Erilainen, oikeasti koiralähtöinen asenne kaikessa tekemisessä.

Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluavat oppia elämään koirien kanssa koiralähtöisesti. Täällä opit varmasti uutta koiramaailmasta ja koirien käytöksestä. Opit itse myös toiminaan tavalla joka tuottaa tuloksia. Pätevät ja asioihin todella huolellisesti perehtyneet vetäjät.
Taru

Jos oikeasti välität koirista..

Koirien koulutusohjaaja koulutus on parasta ikinä. Kurssilla käydään läpi koiralähtöisyyttä ja elämistä koiran kanssa niin, että koirallakin on hyvä olla. Vielä nykypäivänäkin on liian näkyvillä ja helposti saatavilla ohjeita ja koulutusmetodeja, jotka ovat koiralle pahasta. Tällä kurssilla on kuitenkin varmaa se, että kaikki mitä siellä opiskellaan, on koiralähtöistä ja näin ollen ei ole pelkoa, että se olisi haitallista koiralle. Jos et ole jo kyseistä kurssia käynyt, niin lupaan, että elämäsi koirasi kanssa muuttuu, parempaan suuntaa, siihen, että molempian olisi hyvä olla. Tässä koulutuksessa on hyvää myös se, että mitään tietoa tai taitoa ei tarvitse olla päästäkseen kurssille, itsekin lähdin miltei nollasta liikenteeseen, ja tosi hyvin olen pärjännyt. Lisäksi koulutukseen voivat tulla kaikki, riippumatta siitä onko sinulla koiraa vai eikö ole. Ja myös silläkään ei ole väliä, aiotko lähteä alalle työskentelemään, vai tuletko esim. pärjätäksesi oman koirasi kanssa paremmin. Kyllä ehdottomasti suosittelen tätä kaikille tosi paljon!!! 🙂
Minttu

Oppii oikeasti koirien hyvinvoinnin kannalta tärkeitä asioita

Oppii ajattelemaan asioita tavalla jota ei aikaisemmin ole tullut edes ajatelleeksi eli koiralähtöisesti. Oppii oikeasti koirien hyvinvoinnin kannalta tärkeitä asioita, ja ei ole pakko edes olla omaa koiraa pärjätäkseen kurssilla.
Kata

Silmät aukaiseva koulutus

Kokonaisvaltainen koiralähtöinen lähestymistapa koirien maailmaan. Koulutus on avannut silmäni ja saanut ajattelemaan asioita uudella tavalla. Oppeja voi soveltaa laajemminkin elämään ylipäätänsä. Rakkaus = hyvinvointi. Suosittelen lämpimästi!
Hanna K.

Loistava jatkokoulutus koulutusohjaajan koulutukseen!

Koulutuksissa käsitellään koiraa ja koiran käytöstä laajasti ja käytännönläheisesti. Opiskelutahti on sopiva, jonka lomassa pystyy työskentelemään normaalisti. Koulutuksessa käsitellään kaikkia koiran käytökseen vaikuttavia tekijöitä, kuten esimerkiksi koiran perimää, omistajan käytöstä, ravintoa, terveyttä ja koiran stressiä. Hyvää henkilökohtaista ohjausta koulutusviikonloppujen ohella. Saat uuden ja mielenkiintoisen ammatin itsellesi!
Emilia