Opettajat

DOI_Raili_Halme

Raili Halme

Koiralähtöinen koulutusohjaaja, ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja
Kansainvälinen luennoitsija ja opettaja

Raililla on yli 30 vuoden kokemus koirista, niiden kouluttamisesta ja käyttäytymisestä. Hän on kirjoittanut paljon artikkeleita ja luennoinut kansainvälisille yleisöille monista eri aiheista koiran stressistä, peloista, haukkumisesta, koiran kommunikoinnista ja rauhoittavista signaaleista, koiran reaktiivisuudesta sekä koiralähtöisestä opettamisesta ja elämisestä koirien kanssa ja monista muista aiheista.

DOI_Malin_Ekblom

Malin Ekblom

Malin Ekblom on ravintoneuvoja ja erikoistunut koiran luonnolliseen ruokintaan. Malin on vuodesta 2005 opettanut koiranomistajia ja koira-alan ammattilaisia ruokkimaan rakasta koiraystäväämme terveyttä edistävällä, lajityypillisellä ruokavaliolla.

Oman koiran vakava sairaus ja sen hoito ruokavaliolla sytytti intohimon opiskella ravitsemustiedettä ja hän valmistui diplomiravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksesta vuonna 2010. Lisäksi Malinia kiinnostaa koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hän on koirien koulutusohjaaja ja lisäksi perehtynyt koulutustekniikan perusteisiin sekä luontaisalan eri hoitomuotoihin.

DOI_Nina

Nina Ehrström

Nina Ehrström on opiskellut Dog Oriented Institutessa koiralähtöiseksi koiran koulutusohjaajaksi ja suorittaa parhaillaan koiralähtöisen ongelmakoirakouluttajan ja käyttäytymisneuvojan  opintoja. Lisäksi Nina opiskelee eläintenkouluttajan ammattitutkintoa. Nina on myös valittu mukaan Dog Oriented Instituten ammattilaiskoulutusten opettajiksi tähtäävien opiskelijoiden joukkoon.