Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä. Tapaamisten välillä teet kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

Koulutuksessa käsitellään

Mikä on ongelmakoira / Millainen on hyvä käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja? / Ongelmakoiravastaanotto / Hyvä johtajuus, stressikäyttäytyminen ja rauhoittavat signaalit / Koiran vaistonvarainen toiminta / Koirarodun vaikutus käyttäytymiseen / Rodun mukanaan tuomia ongelmia / Koiran muisti / Vaistojen mukanaan tuomia ongelmia / Pennut ja teini-ikäiset koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Aikuiset ja seniori koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Pelkokäyttäytyminen / Opittu käyttäytyminen / Haukkuminen / Koiran kehon kieli / Koiran aktivointi ja virikkeistäminen ja paljon muuta.

Lopputyönä suoritat käytännön näytön ja teorialopputyön opponointeineen. Suoritettuasi kaikki kotitehtävät ja lopputyöt saat koulutuksesta todistuksen.

Päästäksesi osallistumaan koulutukseen sinulla pitää olla koiralähtösen Koulutusohjaajan koulutus suoritettuna tai vastaavat tiedot pohjaksi.

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksia järjestetään Verkkokoulutuksena, Monimuotokoulutuksena ja Viikonloppukoulutuksena. Koulutuksia voidaan myös räätälöidä tarpeittesi ja osaamisesi mukaan.

KÄYTTÄYTYMISNEUVOJA JA ONGELMAKOIRAKOULUTTAJA

Verkkokoulutus

Käyttäytymisneuvojan - ja Ongelmakoirakouluttajan  verkkokoulutuksia on kahdenlaisia. Voit opiskella joko Live-verkkokoulutuksessa tai Omaehtoisessa verkkokoulutuksessa.

Live-verkkokoulutuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on ennalta lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat ja päättyvät määrättyinä päivinä. Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin. Live-verkkokulutuksen voit suorittaa myös niin ettet osallistu live-tapaamisiin vaan opiskelet omatoimisesti seuraamalla nauhoitteita sekä tekemällä kotitehtäviä omaan tahtiisi.

Omaehtoinen verkkokoulutus toimii niin, että opiskelet itseksesi täysin omaan tahtiisi live-verkkotapaamisten nauhoitteiden pohjalta. Jos sinulle herää kysymyksiä voit aina kysyä opettajalta laittamalla hänelle viestiä sähköpostilla, soittamalla tai opintopohjassa. Voit myös varata henkilökohtaisia palautetapaamisia, joissa käydään läpi kotitehtäviäsi ja syntyneitä kysymyksiä.  Omaehtoiseen verkkokoulutukseen voit lähteä mukaan milloin se sinulle parhaiten sopii. Opiskelutahdin määräät itse oman elämäntilanteesi mukaan.

Käyttäytymisneuvojan - ja Ongelmakoirakouluttajan molemmissa verkkokoulutuksissa opiskelet 40 osiota (max 2 tuntia/osio) ja lisäksi opiskelet kolme viikonloppua (la + su klo 10-17 kumpanakin päivänä) ryhmäopiskeluna joko livenä tai verkossa. Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa.

Käytännön harjoituksia teet tapaamisten välillä koiran/koirien kanssa. Videoit (esim. puhelimella) harjoitukset ja lähetät opettajalle kommentointia varten. Koulutus sisältää myös teoriatehtäviä ja hoidat oikeiden asiakkaiden tapauksia opettajan valvonnassa. Lopputyönä suoritat käytännön näytön ja teorialopputyön opponointeineen joko live-viikonloppuna tai verkossa.

 

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. Sinulla kuitenkin on tärkeää olla mahdollisuus harjoitella vaikka lähipiiristä löytyvän koiran kanssa asioita.

Koulutuksen kokonaishinta on 4.200 euroa (sis. alv) ja sen voi maksaa myös osissa.

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu:

Yhteydenottolomakkeellaraili@doi.fi tai +358 50 504 2109

KÄYTTÄYTYMISNEUVOJA JA ONGELMAKOIRAKOULUTTAJA

Monimuotokoulutus

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan monimuotokoulutuksessa on verkossa 40 live tapaamista ja lisäksi opiskelet kolme viikonloppua (la + su) ryhmäopiskeluna.

Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa lienetkin. Viikonloppu live-ryhmäosiot järjestetään osallistujien kanssa sovittavalla paikkakunnalla. Jos korona tilanne ei salli live-tapaamisia niin silloin myös viikonloput järjestetään verkossa.

Kotitehtävistä osan videoit (esim. puhelimella) palautteita varten. Lopputyön suoritat viimeisenä ryhmäviikonloppuna tai verkossa.

Tapaamisista verkossa saat nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada tapaamisissa läpikäyty informaatio, vaikka et olisi pystynyt osallistumaan siihen. Lisäksi nauhoituksista pystyt kertaamaan koulutuksessa käytyjä asioita – kertaus on opintojen äiti.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. Sinulla kuitenkin on tärkeää olla mahdollisuus harjoitella vaikka lähipiiristä löytyvän koiran kanssa asioita.

Koulutuksen kokonaishinta on 4.200 euroa (sis. alv) ja sen voi maksaa myös osissa.

Kysy lisätietoja:
Yhteydenottolomakkeella, raili@doi.fi tai +358 50 504 2109

KÄYTTÄYTYMISNEUVOJA JA ONGELMAKOIRAKOULUTTAJA

Viikonloppukoulutus

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan viikonloppukoulutuksessa opiskelet 14 viikonloppuna (la ja su). Koulutuksissa opiskelet teoriaa mutta teet myös käytännön harjoituksia koirien kanssa.

Voit ottaa koulutusviikonloppuun mukaan myös oman koiran, jos niin haluat. Koirapaikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausten mukaan. Koirat viikonloppuina vaihtelevat, jolloin kaikilla on mahdollisuus saada oma koira mukaan koulutukseen silloin tällöin.

Viikonloppukoulutuksissa opiskelet kokopäiväisesti. Koulutukset alkavat kumpanakin päivänä (la + su) klo 10.00 ja päättyvät noin klo 17.00. Kumpanakin päivänä on tunnin mittainen lounastauko.

Viikonloppukoulutuksessa työskentelet aktiivisesti muiden ryhmäläisten kanssa, jolloin jokaisen jo olemassa oleva osaaminen on tärkeä osa opiskelua. Saat opiskelun kautta uusia saman henkisesti ajattelevia ystäviä ja mahdollisesti jopa yhteistyökumppaneita.

Viikonloppukoulutus sopii sinulle, joka haluat opiskella aktiivisesti muiden opiskelijoiden kanssa ja päästä konkreettisesti tekemään töitä koirien kanssa osaavan opettajan silmien alla.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. Sinulla kuitenkin on tärkeää olla mahdollisuus harjoitella vaikka lähipiiristä löytyvän koiran kanssa asioita.

Koulutuksen kokonaishinta on 4.200 euroa (sis. alv) ja sen voi maksaa myös osissa.