DOI_Malin_Ekblom

Malin Ekblom

Malin Ekblom on ravintoneuvoja ja erikoistunut koiran luonnolliseen ruokintaan. Malin on vuodesta 2005 opettanut koiranomistajia ja koira-alan ammattilaisia ruokkimaan rakasta koiraystäväämme terveyttä edistävällä, lajityypillisellä ruokavaliolla.

Oman koiran vakava sairaus ja sen hoito ruokavaliolla sytytti intohimon opiskella ravitsemustiedettä ja hän valmistui diplomiravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksesta vuonna 2010. Lisäksi Malinia kiinnostaa koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hän on koirien koulutusohjaaja ja lisäksi perehtynyt koulutustekniikan perusteisiin sekä luontaisalan eri hoitomuotoihin.

Malinin tavoitteena on, että jokainen voi ruokkia koiraansa turvallisesti, terveellisesti ja arkeen sopivasti niin, ettei tarvitse murehtia ruokinta-asioita tai tehdä monimutkaisia laskelmia. Malinin suuri vahvuus onkin kyky kiteyttää ravitsemusasiat helposti ymmärrettävään ja käytännönläheiseen muotoon.

Malin on yli 15 vuotta työskennellyt elintarviketeollisuuden parissa laboratoriossa, laadunvalvonnassa sekä tuotantoprosessien ja hygieniaongelmien ratkaisussa. Malin innostuu ruoka-aineiden tutkimisesta ja analysoinnista, kemiallisista reaktioista sekä mikrobiologiasta.

Malinilla on arvostettu ja pidetty luennoitsija ja opettaja. Hän on uransa aikana pitänyt koulutuksia kotikoiranomistajille, ongelmakoirakouluttajille sekä eläinlääkäreille. Malin on julkaissut useita koiran ruokintaan liittyviä kirjoja.

Dog Oriented Institutessa Malin opettaa koirien ravinto-osiot.