DOI_Nina

Nina Ehrström

Nina Ehrström on opiskellut Dog Oriented Institutessa koiralähtöiseksi koiran koulutusohjaajaksi ja suorittaa parhaillaan koiralähtöisen ongelmakoirakouluttajan ja käyttäytymisneuvojan  opintoja. Lisäksi Nina opiskelee eläintenkouluttajan ammattitutkintoa. Nina on myös valittu mukaan Dog Oriented Instituten ammattilaiskoulutusten opettajiksi tähtäävien opiskelijoiden joukkoon.

Pääammatiltaan Nina on ensihoitaja-sairaanhoitaja, ja onkin työskennellyt opintojen jälkeen akuuttihoidon parissa. Ninalla on vahva osaaminen ensiapuasioista niin ihmisten kuin koirien kanssa. Ninan pääopetusala  on tällä hetkellä Dog Oriented Institutessa koirien ensiavun opettaminen.

Ihmisten auttamisen lisäksi Nina tekee vapaaehtoistyötä rescuekoirien parissa. Kaikki Ninan omat koirat ovat tulleet koiratarhoilta, ensimmäinen koira Virosta ja kaksi viimeisintä Romaniasta, jonne Nina tällä hetkellä tekee avustustyötä rescueyhdistyksen mukana. Ninan rescuekoirien käyttäytymisen koiralähtöinen ymmärtäminen helpottaa avustustyössä ja koirien auttamisessa niitä kotiutettaessa uuteen elämään Suomessa.

Koirat, ja kaikenlaiset eläimet ovat Ninalle rakas asia ja kiinnostus eläinten käyttäytymistä kohtaan sai Ninan alun perin hakeutumaan koirien koulutuksen pariin. Ninaa kiinnostaa kysymys siitä, miksi eläin toimii niin, kuin se toimii.