DOI_Raili_Halme_2-e33bcef7

Raili Halme

Koiralähtöinen koulutusohjaaja, ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja
Kansainvälinen luennoitsija ja opettaja

Raililla on yli 30 vuoden kokemus koirista, niiden kouluttamisesta ja käyttäytymisestä. Hän on kirjoittanut paljon artikkeleita ja luennoinut kansainvälisille yleisöille monista eri aiheista koiran stressistä, peloista, haukkumisesta, koiran kommunikoinnista ja rauhoittavista signaaleista, koiran reaktiivisuudesta sekä koiralähtöisestä opettamisesta ja elämisestä koirien kanssa ja monista muista aiheista.

Hän on opettanut koirien omistajia, eläinlääkäriasemien - ja koiratarhojen henkilökuntaa, koirien kouluttajia sekä uusia koira-alan ammattilaisia sekä jo alalla työskenteleviä ja muuta henkilökuntaa muihin koira-alan ammatteihin.

Hän on myös auttanut yli kymmentätuhatta koiran omistajaa erilaisten ongelmien hoidossa.

Raili on perustanut Suomeen kaksi koira-alan yritystä Rakkaat Haukut (2001) ja Dog Oriented Institute, DOI Oy (2011). Hän toimii läheisesti useiden kansainvälisten ja kotimaisten koira-alan yritysten kanssa ja on mm. PDTEn (Pet Dog Trainers of Europe) täysjäsen ja mentori. Suomessa hän on Suomen Eläinten Kouluttajat ryn varsinainen jäsen.

Raili on kansainvälisesti äärimmäisen arvostettu ja pidetty luennoitsija ja opettaja. Hän on uransa aikana opettanut koiralähtöisyyttä tuhansille ammattiin tähtääville oppilaille.