Koulutusohjaajan koulutus

Koulutusohjaajan koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä.

Koulutuksessa käsitellään:

Koira eläimenä / Hyvä johtajuus on vanhemmuutta / Koiralähtöisyys / Koiran kommunikointi / Rauhoittavat signaalit / Koiran stressikäyttäytyminen / Oman kehon käyttö koulutuksessa / Kurssien suunnittelu / Palkitseminen / Virikkeistäminen / Koiran oppiminen / Muistilla on väliä / Ihmisten opettaminen /  Onnistuneen oppimisen osa-alueet ja paljon muuta.

Tapaamisten välillä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritat käytännön näytön koirien kanssa ja suunnittelemasi kurssin ohjaamisen asiakkaille.

Järjestämme Koulutusohjaajan koulutuksia Verkkokoulutuksina sekä intensiivikoulutuksina Espanjassa. Voimme myös räätälöidä koulutuksia tarpeittesi ja osaamisesi mukaan yksityisesti.

Kaikissa koulutusmuodoissa koulutusryhmät pidetään pieninä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta.

Koulutusohjaajan koulutuksen jälkeen sinulla on osaamista mm. suunnitella ja ohjata kursseja, pitää luentoja, avata päivähoito ja tehdä monenlaisia muita koira-alan töitä.

Suoritettuasi kaikki kotitehtävät ja lopputyöt saat koulutuksesta todistuksen.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus jatkaa opiskelua Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksessamme ja valmistua koiralähtöiseksi käyttäytymisneuvojaksi ja ongelmakoirakouluttajaksi.

 

KOULUTUSOHJAAJAN KOULUTUS

Verkkokoulutus

Koulutusohjaajan verkkokoulutuksia on kahdenlaisia. Voit opiskella joko Live-verkkokoulutuksessa tai Omatoimisessa verkkokoulutuksessa.

Live-verkkokoulutuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat ja päättyvät määrättyinä päivinä. Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin. Live-verkkokulutuksen voit suorittaa myös niin ettet osallistu live-tapaamisiin vaan opiskelet seuraamalla nauhoitteita sekä tekemällä kotitehtäviä omaan tahtiisi.

Omatoiminen verkkokoulutus toimii niin, että opiskelet itseksesi täysin omaan tahtiisi. Jos sinulle herää kysymyksiä voit aina kysyä opettajalta laittamalla hänelle viestiä sähköpostilla, soittamalla tai opintopohjassa. Omaehtoiseen verkkokoulutukseen voit lähteä mukaan milloin se sinulle parhaiten sopii. Opiskelutahdin määräät itse oman elämäntilanteesi mukaan.

Koulutusohjaajan molemmissa verkkokoulutuksissa opiskelet 20 osiota. Verkko-osioiden pituus on maksimissaan kaksi tuntia. Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa lienetkin.

Käytännön harjoituksia teet tapaamisten välillä koiran/koirien kanssa. Videoit (esim. puhelimella) harjoitukset ja lähetät opettajalle kommentointia varten. Myöskin lopputyökurssi ja käytännön näyttö videoidaan palautteita varten.

Koulutuksen kokonaishinta on 2.100 euroa (sis. alv) ja sen voi maksaa myös osissa.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen mutta sinulla on hyvä olla mahdollisuus työskennellä koiran kanssa.

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu
Yhteydenottolomakkeella, raili@doi.fi  tai +358 50 504 2109

 

KOULUTUSOHJAAJAN KOULUTUS

Opiskele Aurinkorannikolla, Espanjassa

Koulutukset Espanjassa ovat intensiivikoulutuksia – osa suoritetaan verkossa ja neljä kertaa tavataan viikonloppukoulutuksissa Espanjassa. Ryhmät ovat pieniä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta.

Koulutuksen aikataulu

Päivämäärät: Seuraava koulutus alkaa keväällä 2023.

Aika: Viikonloppukoulutuksenpäivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 17.00.

Koulutuspäivät: Ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksen kokonaishinta on 2.100 euroa (sis. alv) ja sen voi maksaa myös osissa.

Koulutukseen voit hakea ja lisätietoa saat yhteydenottolomakkeella, lähettämällä sähköpostia raili@doi.fi tai +358 50 504 2109 (Suomi) / +34 661 665 274 (Espanja).

KOULUTUSOHJAAJAN KOULUTUS

Viikonloppukoulutus

Koulutusohjaajan viikonloppukoulutuksessa opiskelet seitsemänä viikonloppuna lauantaisin ja sunnuntaisin. Koulutuksissa opiskelet teoriaa, mutta teet myös käytännön harjoituksia koirien kanssa.

Voit ottaa koulutusviikonloppuun mukaan myös oman koiran, jos niin haluat. Koirapaikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausten mukaan. Koirat viikonloppuina vaihtelevat, jolloin kaikilla on mahdollisuus saada oma koira mukaan koulutukseen silloin tällöin.

Viikonloppukoulutuksissa opiskelet kokopäiväisesti. Koulutukset alkavat kumpanakin päivänä (la + su) klo 10.00 ja päättyvät noin klo 17.00. Kumpanakin päivänä on tunnin mittainen lounastauko.

Viikonloppukoulutuksessa työskentelet aktiivisesti muiden ryhmäläisten kanssa, jolloin jokaisen jo olemassa oleva osaaminen on tärkeä osa opiskelua. Saat opiskelun kautta uusia saman henkisesti ajattelevia ystäviä ja mahdollisesti jopa yhteistyökumppaneita.

Viikonloppukoulutus sopii sinulle, joka haluat opiskella aktiivisesti muiden opiskelijoiden kanssa ja päästä konkreettisesti tekemään töitä koirien kanssa osaavan opettajan silmien alla.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. Sinulla kuitenkin on tärkeää olla mahdollisuus harjoitella vaikka lähipiiristä löytyvän koiran kanssa asioita.

Seuraava viikonloppukoulutus alkaa kun korona tilanne on rauhoittunut ja koulutuksia voidaan taas järjestää turvallisesti.

Koulutuksen kokonaishinta on 2.100 euroa (sis. alv) ja sen voi maksaa myös osissa.

Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella, raili@doi.fi tai +358 50 504 2109